Mijn Gerlinéa aanpak

Gerlinéa biedt je een uitgebreid gamma van heerlijke maaltijdvervangers, evenwichtige tussendoortjes en voedingssupplementen die wonderen doen voor je lijn.

Gerlinéa is jouw partner voor, tijdens en ook na het lijnen. Daarom helpt Gerlinéa jou graag met het bepalen van jouw objectief, geeft je inspiratie voor lekkere evenwichtige maaltijden & handige tips voor een gezonde levensstijl. Daarnaast maakt Gerlinéa je graag wegwijs in het ABC van voeding en vind je hier meer info over onze efficiënte maaltijdvervangers.

Aanpak

Maaltijdvervangers, wat zijn dat juist?

De benaming zegt het eigenlijk zelf, het zijn simpelweg producten die je volledige maaltijd vervangen. De Gerlinéa maaltijdvervangers zijn op zo'n manier samengesteld dat ze jouw lichaam voorzien van de nodige voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitamines & mineralen. Tegelijkertijd zijn ze ook beperkt in calorieën. Deze ideale mix zorgt ervoor dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, terwijl je energie-inname beperkt blijft!

Wat maakt de Gerlinéa maaltijdvervangers zo evenwichtig? Maaltijdvervangers zijn door EFSA goedgekeurd om gewichtsverlies of -behoud te bereiken.

EFSA = European Food Safety Authority

Meer nog, maaltijdvervangers zijn de enige afslankproducten waarvan de doeltreffendheid op het gewichtsverlies – en behoud erkend is door de Europese regelgeving. Belangrijk is om eerst even te bepalen welk objectief je samen met Gerlinéa wil bereiken!

illu-objectifs_aangepast.png#asset:8640

*kies jouw favoriete maaltijdvervanger

De Gerlinéa producten zijn:

  • Veilig
  • Effectief
  • Gezond
  • Samengesteld volgens de vastgelegde voedingswaarden van EFSA
  • Makkelijker dan het gebruikelijke "calorieën tellen"
  • Handig om op een efficiënte manier gewicht te verliezen
  • Ook ideaal om je gewicht te behouden na gewichtsverlies

Variatie in de voeding

Binnen een gezond voedingspatroon is het van belang om voldoende afwisseling te hebben, variatie is namelijk de sleutel tot succes. De Gerlinéa maaltijdvervangers zijn dan ook beschikbaar in verschillende smaken & vormen, denk maar aan vanille pudding, drink banaan, chocolade karamel reep, koffie milkshake, ...!

Dankzij hun individuele verpakking kan je ze bovendien makkelijk meenemen naar je werk, in de auto, tijdens een shoppingtrip met vriendinnen, ... Ideaal dus voor onderweg.

Jouw objectief

Gerlinéa biedt je een uitgebreid gamma van maaltijdvervangers, tussendoortjes en voedingssupplementen. Om te weten welke van onze producten op jouw lijf geschreven zijn, moet je natuurlijk even voor jezelf uitmaken welk objectief jij samen met Gerlinéa wil bereiken.

Wil jij graag enkele kilootjes kwijt? Of heb je jouw ideale gewicht al bereikt en wil je dat ook graag behouden? Of misschien ben jij gewoon op zoek naar een evenwichtig tussendoortje? Gerlinéa biedt jou een oplossing op maat!

Bereken je BMI

Aan de hand van de Body Mass Index (BMI), kan je makkelijk bereken of je best nog een paar kilootjes kan verliezen of dat je net wel al op jouw ideale gewicht zit.

De BMI geeft de verhouding weer tussen je gewicht en je lengte. De formule is eenvoudig! De BMI wordt berekend door jouw gewicht in kilogram te delen door jouw lengte in meter tot de tweede macht.

De uitkomst is een simpel getal, waarmee je kunt zien hoe gezond je gewicht is. En of je kilo's kwijt moet.

Typ jouw gegevens hier in:

>
=