Bestellen & levering

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem contact op met onze consumentenservice via het contactformulier.

 • Prijzen

  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

 • Betaal mogelijkheden

  iDEAL: Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

  Creditcard: Je kunt bij ons ook met je creditcard betalen. Wij accepteren Visa en Mastercard.

 • Bezorging

  Je ontvangt je bestelling op het door jouw aangegeven bezorgadres. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op een ander adres dan je huisadres te laten leveren. Geef dan bij het bestellen een bezorgadres in naast je huisadres.

 • Levertijden & kosten

  Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Wij bezorgen je bestelling binnen 1-3 werkdagen na betaling bij je thuis. Indien een product na betaling niet voorradig is wordt het bedrag van het betreffende product zo snel mogelijk op je rekening teruggestort.

  België en Luxemburg

  Verzendkosten

  Levertijd

  Bestellingen tot 49,99 euro

  4,95

  1-3 werkdagen

  Bestellingen boven 50,00 euro

  gratis

  1-3 werkdagen


 • Ruilen

  Wil je een ontvangen product terugsturen of ruilen tegen een ander product, neem dan contact op met onze klantendienst via het contactformulier .

  Je hebt  14 dagen de tijd om het product te ruilen, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog  14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongeopend en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

 • Retourneren

  Je hebt de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 dagen te ontbinden. Hiervoor kun je gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping (invullen niet verplicht). Neem hiervoor contact op me onze klantendienst via het contactformulier.

  Na ontbinding vragen wij jou om je aankoop  binnen 14 dagen terug te zenden. Het product kan alleen ongeopend en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

  Indien je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneert wordt je aankoopbedrag na ontbinding van de koopovereenkomst zo spoedig mogelijk op je rekening teruggestort.

  Lees hier meer over in onze Algemene Voorwaarden.

 • Garantie

  Is het bestelde product bij levering beschadigd? Heel vervelend. Geef dit binnen een redelijke termijn (maximaal 2 maanden) na ontvangst aan via ons contactformulier. Kijk in de Algemene Voorwaarden voor exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc.

  Controleer als ontvanger van de goederen de levering. Meld klachten t.a.v. het product of de aflevering via ons contactformulier (Zie ook Algemene Voorwaarden).

  Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat betekent dat het product datgene moet doen wat je als consument in alle redelijkheid mag verwachten.

 • Klachten

  Wij zijn altijd op zoek naar verbetering in onze processen. Dus je klachten, opmerkingen of aanmerkingen willen wij heel graag horen.  
  Dit kan via ons contactformulier op de website. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen op je bericht te reageren.

  Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de geschillencommissie.

  Thuiswinkel Postbus 90600 2509 LP te Den Haag www.sgc.nl

  Tevens kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

  Lees ook onze Algemene Voorwaarden.

×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.