05-08-2016

Gerlinéa Vanilleshake wint Superior Taste Awards!

Het Internationale Taste & Quality Institute (ITQI) heeft de Gerlinéa Vanilleshake beloond met een Superior Taste Award! De jury bestaande uit sommeliers, chefs en drankexperts heeft de shake in een blinde test beoordeeld op geur, smaak, structuur en uiterlijk. Daar is de Vanilleshake dus heel goed uitgekomen en daar zijn wij erg trots op!

Elk jaar test en beoordeelt het ITQI  voedingsmiddelen en dranken. De Superior Taste Award is  een unieke internationale erkenning door de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommeliersorganisaties. Gerlinéa valt dan ook internationaal in de prijzen!

Lees meer
24-12-2015

Stralend het nieuwe jaar in met de perfecte feestkleding!

Ben jij volop aan het aftellen naar 2016? Ik sta alvast te popelen! Want de overgang van oud naar nieuw is uiteraard het perfecte excuus – wat zeg ik, dé reden bij uitstek – om jezelf een volledig nieuwe outfit cadeau te doen. Ben jij nog op zoek naar dé perfecte feestkleding om de show te stelen op dat feestje waar je al zo lang naar uitkijkt? Met deze tips zet je al je troeven in de kijker!

Lees meer
22-12-2015

4 tips om de feestdagen gezond te overbruggen

Hoera, de feestdagen staan weer voor de deur! Dat betekent: champagne drinken, ovenhapjes en kerstkalkoen eten, en genieten van een overheerlijk dessert. Maar al dat lekkere eten heeft natuurlijk een keerzijde aan de medaille. Dat vijfgangenmenu doet namelijk geen wonderen voor je figuur. Wil je daarom tussen Kerstmis en Nieuwjaar gezond eten, zodat je tijdens de feestdagen niet met een schuldgevoel aan tafel moet gaan?…

Lees meer
15-12-2015

Gezonde hapjes voor een feestelijk menu

Met de feestdagen in het vooruitzicht mogen aperitiefhapjes natuurlijk niet ontbreken. Aangezien vettige amuses tijdens Kerstmis en Nieuwjaar schering en inslag zijn, zet ik enkele gezonde hapjes op een rij. Zet de champagne, cava of prosecco alvast klaar!

Lees meer