08-12-2015

Het verschil tussen maaltijdvervangers en een proteïnedieet

Vandaag gaan alsmaar meer vrouwen op dieet. Er bestaan verschillende soorten diëten, zoals het soepdieet, het sapdieet, het koolhydratendieet en zelfs het proteïnedieet. Maar werken deze diëten wel doeltreffend of zijn het gewoon marketingstunts? Ik maak alvast een vergelijking tussen een proteïnedieet en maaltijdvervangers!

Lees meer
03-12-2015

Bewegen is gezond! 5 oefeningen voor thuis

Als je aan iemand vraagt wat de gezondste manier is om af te vallen, zullen de meesten antwoorden: “gezond eten en veel bewegen!” Maar veel mensen hebben een drukke job of moeten naar school en vinden de tijd niet om uren in de fitness door te brengen. Daarom geef ik je alvast vijf oefeningen die je thuis kunt doen!

Lees meer
27-11-2015

Gezond leven: zo begin je eraan!

Vandaag is gezond leven de norm. Gezonde slaatjes, groentesapjes en yogasessies zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas is het niet voor iedereen zo gemakkelijk om gezond te leven, of dat denken velen toch. Met enkele eenvoudige maatregelen is het nochtans mogelijk om op korte tijd je levenspatroon aan te passen. Ik zet je alvast op weg!

Lees meer
20-11-2015

Voordelen van superfoods: avocado en chiazaad

Heb jij de wonderen van superfoods al ontdekt? Ik ben er alvast helemaal voor gewonnen! Superfoods zijn planten en vruchten die heel wat gezonde voedingsstoffen bevatten – vaak gaat het om mineralen, vitaminen, antioxidanten, essentiële vetzuren en aminozuren – maar die tegelijk erg compact zijn. Kleine bommetjes vol superkrachten dus! Daarom heb ik mij voorgenomen om elke week enkele superfoods uit te proberen. Welk powervoedsel er deze week op het menu staat ten huize Léa? Avocado en chiazaad!

Lees meer
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.