Stralend het nieuwe jaar in met de perfecte feestkleding!

24-12-2015

Ben jij volop aan het aftellen naar 2016? Ik sta alvast te popelen! Want de overgang van oud naar nieuw is uiteraard het perfecte excuus – wat zeg ik, dé reden bij uitstek – om jezelf een volledig nieuwe outfit cadeau te doen. Ben jij nog op zoek naar dé perfecte feestkleding om de show te stelen op dat feestje waar je al zo lang naar uitkijkt? Met deze tips zet je al je troeven in de kijker!

1. De mooiste feestkleding voor volle borsten

Ben je gezegend met een weelderige boezem? Bedek je decolleté dan niet volledig, maar zet ze in de kijker met een (natuurlijk niet al te diep uitgesneden) V-hals, een vierkante hals of een asymmetrische neklijn. Draag er een getailleerde blazer bij – of kies voor een topje of jurkje dat gewikkeld is om de taille – om je vrouwelijke silhouet extra te benadrukken.

2. Een taille om jaloers op te zijn

Benijden je vriendinnen je om je zandloperfiguur? Dan zullen ze straks misschien wel groen uitslaan, want met eenwikkeljurkje met een ronde neklijn of een V-hals zet jij je curves en je wespentaille heerlijk in de kijker!

3. Ellenlange benen

Heb je lange benen? Lucky you! Niet zo’n lange benen? Dan gelden deze tips net zo goed voor jou! Door een topje of jurk met een verhoogde taille – de zogenaamde empiretaille – te dragen, lijken je benen extra lang. Draag er nog een hakje bij en je bent klaar voor de catwalk!

4. Ronde billen

Heb je ronde billen en wil je die graag in de kijker zetten? Gelijk heb je! En zo doe je het op een manier die je billen alle eer aandoet: kies voor een aanpassende rok of broek, maar laat je billen voor zich spreken en vermijd schreeuwerige prints. Heb je je zinnen op een elegante broek gezet? Draag er dan eentje met uitlopende pijpen en je billen zullen er zo strak en ‘bootylicious’ uitzien dat je zelfs Beyoncé en J.Lo het nakijken geeft!