Eiwraps met homemade kruidenkaas

Eiwraps met homemade kruidenkaas

8/03/2021

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 1 halve courgette
  • 2 handjes bieslook
  • 2 handjes peterselie
  • 1 hand baby romaine sla
  • 200 g hütttenkäse

Bereidingswijze

  1. Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met wat peper en zout.​
  2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk de helft van het mengsel in de pan. Bak zo'n 3 minuten aan iedere kant en herhaal dan met de rest van het mengsel.
  3. Snijd ondertussen de courgette in plakken, besprenkel met olie, peper en zout en bak ze aan beide kanten in een grillpan totdat ze goudbruine strepen hebben.
  4. Snijd ook de bieslook en de peterselie fijn en snijd de baby romainesla in reepjes.

Meng de bieslook en de peterselie met de hüttenkäse en breng op smaak met peper en zout.

5. Verdeel de gegrilde courgette en de sla over de eiwrapsen maak af met een flinke lepel van de gezonde kruidenkaas.                                                              

6. Rol op en snijd door de helft. 

Eiwraps met homemade kruidenkaasEiwraps met homemade kruidenkaas

Secure payment