Gezond vermageren met Gerlinéa: zo past het in jouw levensstijl

Gezond vermageren met Gerlinéa: zo past het in jouw levensstijl

25/02/2021

Gezond vermageren is makkelijker dan je denkt. Laat je niet verleiden door een dieet dat een snel resultaat belooft maar door zijn eenzijdige samenstelling afbreuk doet aan de bouwstoffen die je nodig hebt voor je lichaam. Kies in plaats daarvan voor een evenwichtige levensstijl en geniet van de smaken van het seizoen. Zoet zomerfruit, frisse slaatjes, zelfgemaakte ijsthee, mineraalwater met munt of limoen: in de zomer dienen de gezonde alternatieven zich vanzelf aan. De ideale periode dus om van een gezond dieet jouw prioriteit te maken. Met de hulp van Gerlinéa raak je eindelijk die overtollige kilootjes kwijt. En zonder in te boeten aan smaak!

Wat is jouw afslankdoel?

Wil je eindelijk die zwangerschapskilo’s kwijt? Of ben je van plan om voor een strakke bikinilichaam te gaan? Dan is er toewijding en vastberadenheid nodig om je dieet te doen slagen. Maar geen nood. Want twee keer per dag eenmaaltijdvervanger op het menu zetten, helpt je je doel te bereiken.

Gezonde tussendoortjes

Afslanken met Gerlinéa-producten staat gelijk met kiezen voor een gezonde levensstijl. Matigheid en balans, maar ook genieten staan voorop. Vul je favoriete maaltijdvervangers aan met een lichte maaltijd ’s avonds (gestoomde groenten, een stukje vis of mager vlees, volle granen of peulvruchten) en gezonde tussendoortjes zoals:

  • seizoensfruit (frambozen, meloen, perzik, kersen)
  • rauwkost (gestoomde bloemkoolroosjes, rauwe wortelen, knolselder in reepjes, kerstomaten, komkommer)
  • magere yoghurt of platte kaas
  • een heerlijke Gerlinéa-reep of koekje uit het Mijn Pauze gamma

Zorg ervoor dat je nooit grote honger krijgt, want dan bestaat het risico dat je té grote porties eet omdat je je niet snel genoeg verzadigd voelt.

Gezond vermageren en daarna je gewicht behouden?

Ook je gewicht behouden kan met Gerlinéa. Heb je je afslankdoel bereikt en wil je vanaf nu op hetzelfde gewicht blijven? Vervang dan één maaltijd (ontbijt of lunch) door twee lekkere repen, en geniet ’s avonds van een lichte maaltijd, salade of een groentensoepje met daarbij een sneetje volkorenbrood. Evenwichtig, lekker en vooral: een weldaad voor je slanke lijn.

Secure payment