Oosterse salade met garnalen
8/03/2021
Ingrediënten
- 300 gr wokgarnalen met knoflook (diepvries)
- 150 gr sla
- 1 komkommer
- 125 taugé
- 2 kleine mango
- Bosje koriander
- 2 handjes ongezouten cashewnoten
Bereidingswijze
- Pers 2 teentjes knoflook uit en schep je deze met een klein beetje olie door de garnalen.
- Hak de rode peper fijn en verwijder de pitjes. Meng deze door de sojasaus, olie en het sap van limoen. Zet deze Oosterse dressing zolang aan de kant.
- Snijd de komkommer doormidden en vervolgens in plakjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Hak de koriander grof.
- Verhit een beetje olie in een pan en bak de garnalen in ca 5 min gaar. Doe de sla, taugé, mango en komkommer samen in een grote kom of verdeel deze over 4 kommetjes.
- Schep de gebakken garnalen (kan zowel warm als koud) er op en bestrooi met cashewnoten.