Maaltijdvervangers Voordeelpakket

Maaltijdvervangers Voordeelpakket

Op voorraad

Maaltijdvervangers Voordeelpakket

Maak kennis met de heerlijke maaltijdvervangers van Gerlinéa, samengevoegd in een handig probeerpakket speciaal voor jou!
Dit pakket biedt onze maaltijdvervangende repen, drinks, puddings & shakes, zodat jij ze allemaal kunt proberen!

Een variatie aan onze maaltijdvervangers in een probeerpakket, nu extra voordelig!

  • 1 product = 1 complete maaltijd
  • Rijk aan eiwitten en vezels
  • Maaltijdvervanging voor gewichtsverlies
  • Past perfect in je drukke lifestyle

Voordeelpakket

Easy Go repen Choco Crisp
Easy Go repen Pinda Noga
Afslankshake Chocolade
Afslankpudding Koffie
Afslankdrink Banaan
Afslankdrink Vanille

Uitverkocht

Maaltijdvervangers Voordeelpakket

Is out of stock

€ 38,08

Over het pakket

Gerlinéa Maaltijdvervangers probeerpakket bevat:


Easy Go repen Choco
Crisp: De Easy Go afslankrepen met melkchocolade en knapperige choco crisp smaak zijn heerlijke maaltijdrepen om onderweg van te genieten. 1 maaltijdreep = 212 calorieën en zijn rijk aan eiwitten en vezels. Bevatten 13 vitaminen en 10 mineralen en zijn per stuk verpakt dus handig voor onderweg.
Meer over dit product >

Easy Go repen Pinda Noga: De Easy Go afslankrepen met melkchocolade en knapperige pinda-noga smaak zijn heerlijke maaltijdrepen om onderweg van te genieten. 1 maaltijdreep = 213 calorieën en zijn rijk aan eiwitten en vezels. Bevatten 13 vitaminen en 10 mineralen en zijn per stuk verpakt dus handig voor onderweg.
Meer over dit product >

Afslankshake Chocolade  -  Complete afslankshake met een romige textuur en heerlijke chocoladesmaak. Rijk aan eiwitten en vezels, bevat 13 vitaminen en 10 mineralen.
Meer over dit product >

Afslankpudding Koffie Complete ready to eat afslankpudding met een volle romige textuur en een heerlijke koffiesmaak. Volwaardige maaltijd met slechts 208 calorieën, rijk aan eiwitten en vezels en bevat 13 vitaminen en 10 mineralen.
Meer over dit product >

Afslankdrink Banaan Complete en kant-en-klare afslank drink met de fruitige smaak van banaan. Volwaardige maaltijd met slechts 222 calorieën, rijk aan eiwitten en vezels en bevat 11 vitaminen en 9 mineralen. Kant-en-klaar, dus perfect voor onderweg!
Meer over dit product >

Afslankdrink Vanille: Complete en kant-en-klare afslank drink met de heerlijke smaak van vanille. Volwaardige maaltijd met slechts 219 calorieën, rijk aan eiwitten en vezels en bevat 11 vitaminen en 9 mineralen. Kant-en-klaar, dus perfect voor onderweg!
Meer over dit product >

Over het <em>pakket</em>

Secure payment