Onze geschiedenis

Al bijna 25 jaar zet het merk GERLINÉA, dat behoort tot de Nutrition & Santé-groep, al zijn know-how in om te innoveren en vrouwen (en mannen) gezonde en evenwichtige afslankproducten aan te bieden.

Wat is de geschiedenis van het merk GERLINÉA?

Wat waren de hoogtepunten van de afgelopen twintig jaar?

Ontdek de oorsprong van GERLINÉA en haar evolutie door de decennia heen.

Learn more

Oorsprong

Aan de oorsprong van GERLINÉA, ligt een ander belangrijk merk binnen de diëtetiek: GERBLÉ.

GERBLÉ ontstond in 1928 uit de inspiratie van een landbouwingenieur uit Lyon. Zijn verdienste? De stabilisatie van tarwekiemen, die hij wist te integreren in smaakvolle koekjes.

In 1972 verhuisde het merk GERBLÉ naar het hart van Lauragais, in de Midi-Pyrénées, onder leiding van Alain Chatillon.

Zo verscheen de diëtetische afdeling in supermarkten.

GERBLÉ is ongetwijfeld een pionier, innoveert voortdurend en biedt gezonde producten aan die zijn aangepast aan de behoeften van elk individu. In de jaren tachtig en begin jaren negentig bood GERBLÉ afslankproteïnen en vervolgens dieetkoekjes aan, evenals maaltijdvervangers, de basiselementen voor je lijn.

Het assortiment breidt zich uit

De trend is er nog steeds. Het assortiment breidt zich uit. Nutrition & Santé ontstond in 1991 uit de fusie van verschillende merken die beetje bij beetje werden overgenomen sinds 1928. Nutrition & santé werd een pioniersgroep met merken die voldoen aan de verwachtingen van de consument en aan de nood aan natuurlijkheid en gezondheid. Zijn ambitie? Voedingsproducten ontwikkelen en actieve en natuurlijke voedingsoplossingen vinden voor het welzijn van lichaam en geest.

GERLINÉA werd toen marktleider en is dat ondertussen al 25 jaar lang.

Humility and proximity

For more than 40 years Isostar has created bonds of trust with athletes. On your bike, the ravitos, in your can or your pocket ... the brand supports sports enthusiasts. Being by your side in your small challenges as in your biggest challenges, share the emotion of a crossed finish line, the pride of an outdated time, or simply a moment for yourself, that's what who has animated the brand for all these years.

Learn more

Smaakvolle recepturen

Met een team van experts (ingenieurs, nutritionele artsen, diëtisten) ontwikkelt het merk smaakvolle recepten, die plezier en nutritioneel evenwicht combineren. GERLINÉA houdt rekening met nieuwe levensstijlen en het soms aanhoudende tempo van vrouwen. Het merk biedt vervolgens nomadische producten aan, in een formaat dat speciaal is ontworpen om gemakkelijk in een handtas te glijden.

GERLINÉA herziet voortdurend zijn recepten en innoveert om steeds het beste aan te bieden. De nieuwste producten die worden gelanceerd, hebben een uitzonderlijke nutri-score: het bewijs dat GERLINÉA een pioniersmerk is en blijft in het ontwikkelen van producten die plezier, smaak en nutritioneel evenwicht combineren.

Net als GERBLÉ een paar jaar eerder, zou GERLINÉA een pionier zijn in het creëren van het slimming schap in supermarkten.

Blijf in contact!

Schrijf je in voor onze nieuws om niets te missen van onze tips en adviezen! Een goede manier geïnspireerd te blijven en het contact te behouden!

Secure payment