Het merk

Gerlinéa werd in 1996 in België gelanceerd en is uitgegroeid tot dé specialist en marktleider op het vlak van afslankproducten. Dankzij haar jarenlange ervaring is Gerlinéa in staat om een uitgebreid gamma van efficiënte maaltijdvervangers, evenwichtinge tussendoortjes en voedingssupplementen voor je lijn aan te bieden.

Het Gerlinéa gamma biedt vandaag aan elke vrouw een aangepaste en specifieke afslankingsoplossing.

Over Gerlinéa

De waarden

Onze missie

Iedereen gaat op een andere manier met gewichtsproblemen om, niet iedereen valt op dezelfde manier af en we hebben allemaal eigen doelstellingen.

Gerlinéa stelt verschillende oplossingen voor, die stuk voor stuk aan een specifiek probleem zijn aangepast. Naast maaltijdvervangers probeert Gerlinéa je ook te begeleiden met allerhande tips en adviezen, voorstellen voor dagschema's, programma's...

Voor iedereen een afslankingsoplossing!
 • Empathie:

  Door naar vrouwen te luisteren en rekening te houden met hun verwachtingen, kunnen we producten voorstellen die het beste aan hun behoeften voldoen.

 • Expertise:

  Onze teams van experts (onderzoek en ontwikkeling, voedingsdeskundigen en diëtisten...) trachten elk afslankingsprobleem te begrijpen en er een oplossing voor te vinden.

 • Innovatie:

  Onderzoek over slankheid leveren permanent nieuwe gegevens op, nieuwe ingrediënten, nieuwe manieren om af te slanken. Die ontwikkelingen willen wij voor alle vrouwen toegankelijk maken.

 • Ethiek:

  Gerlinéa geeft de garantie dat alle verstrekte informatie waarheidsgetrouw is: bij ons vind je geen irrealistische beloften. Respect voor de consument staat centraal.

De groep

Gerlinéa maakt deel uit van de merkenportfolio van Nutrition & Santé.

Nutrition & Santé is Europees marktleider op het vlak van dieet- en gezondheidsvoeding met als doel om gezondheid en welzijn te verbeteren met behulp van een innovatieve, gezonde en functionele voeding. Reeds meer dan 30 jaar staat Nutrition & Santé voor een dieet-ethiek waarbij gezondheid, genoegen en natuurlijkheid centraal staan.

Merken

Naast Gerlinéa, verdeelt Nutrition & Santé op de Belgische en Nederlandsemarkt ook de merken Céréal, Isostar, Modifast, Céréal Bio, Weight Care
en Soy Joy.

Vestigingen

Des bureaux sont présents en Belgique et aux Pays-Bas mais la France, l’Espagne et l’Italie comptent aussi leurs filiales sans oublier certains distributeurs des produits Nutrition & Santé présents dans l’Europe entière.