
Ingrediënten
1 sneetje volkoren brood 1 sneetje roggebrood 2 tl dieetmargarine
Recept:
Besmeer het sneetje brood en roggebrood met de dieetmargarine. Beleg het sneetje brood met de ham en besmeer met mosterd. Verdeel de Hüttenkäse en tuinkers erover en dek af met het sneetje roggebrood.
Gemiddelde voedingswaarde van dit gerecht/portie:
240 kcal, 12 g eiwit, 2 g verzadigd vet, 4 g onverzadigd vet, 35 g koolhydraten
Recepten
Ontbijt

Voorgerechten

- Apero-tosti met geitenkaas en pompoenpuree
- Broodje met rosbief, mango en radijsjes
- Champignon-lookbroodjes
- Garnaalsalade
- Gazpacho van courgettes met munt
- Komkommer schuitje met verse kaas
- Salade met kalkoen, paprika en sojascheut
- Scampiverrine met koriander
- Tartaar van zalm
- Tomaten smoothie
- Wortelen op z’n Oosters
- Zomerse quinoa
Hoofdgerechten

- Aardappelfrittata
- Gevulde paprika’s met quorn en komkommer salade (2 pers.)
- Kabeljauw in parmaham met gnocchi en groenten (2 pers.)
- Kipfilet, opgevuld met spinazie, kruiden en tomaat
- Linzensalade met feta
- Makkelijke Oosterse maaltijdsoep
- Pizza van de Landes met verse geitenkaas
- Snelle paëlla
- Tropische salade met zoete kip
- Varkenshaasje met linzen
- Visparmentier
- Zalm met aardappelen in de schil en broccolicrème (2 pers.)
- Pittige pompoensoep met kokosmelk