Ingrediënten voor 4 personen

2 el olijfolie
4 teentjes look
verse tijm
verse peterselie
verse salie
3 el witte wijn
zwarte peper
700 g champignons
2 meergranenbaguettes
1 el olijfolie
2 el gehakte bieslook

Bereiding
Hak de tijm, peterselie en salie fijn
Maak de champignons proper en snij ze in 4 stukken
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan
Laat de knoflook hier zachtjes in fruiten
Voeg de tijm, peterselie, salie, wijn, peper en champignons toe en laat alles 10 minuten op een laag vuur bakken

Snij ondertussen de meergranenbaguettes in schijfjes van 2 cm dik
Besmeer elke schijf langs 1 kant met een beetje olijfolie
Bak de stukken baguettes in een voorverwarme over op 200°C mooi bruin
Verdeel de warme champignons over de stukken brood en serveer ze als ze nog warm zijn

Samenstelling per portie (1/2 kleine baguette)
251 kcal
1047 kJ
10,7 g eiwitten
9,2 g vetten waarvan 1,3 g verzadigd vet
29,7 g koolhydraten waarvan 1,8 g suikers
4,9 g vezels

×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.