Ingrediënten

Voor 8 personen.
250g speculaas, 70g minarine, een potje platte kaas light natuur, 3 eetlepels suiker, 2 blaadjes gelatine, 250cl light room (opklopbaar), sap van ½ citroen, 500g frambozen, aluminiumfolie

Recept
Leg aliminiumfolie in een cakevorm.
Laat de minarine smelten in een pannetje. Mix de speculaas tot kruimels en vermeng met de minarine.
Schep het speculaasmengsel in de bodem van de cakevorm en plaats in de koelkast.
Los de gelatineblaadjes op in warm water en meng deze onder de Philadelphia. Voeg vervolgens het citroensap en de suiker toe.
Klop de room op en meng onder het kaasmengsel.
Lepel het kaasmengsel over de speculaas en plaats opnieuw in de koelkast.
Mix de frambozen tot coulis. Houd een aantal frambozen over voor de afwerking.
Snij de vorm in plakjes en giet er wat coulis over.
Werk af met enkele frambozen.
Smakelijk!

Gemiddelde voedingswaarde van dit gerecht/portie
Energiewaarde: 250 kcal

×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.