
Praktisch
Bereiding: 15 min
Kooktijd: 30-40 min
Ingrediënten voor 4 personen:
2 grote courgettes, Munt (een handvol), 1 Geitenkaasje, Zout en peper, Olijfolie
Recept
Snijd de courgettes in kleine blokjes.
Bak de blokjes courgette in een pan met olie. Voeg zout en peper toe en giet er wat water over.
Dek af en laat ongeveer 30 minuten sudderen op een laag vuur.
Mix alles en voeg er geleidelijk de geitenkaas en de munt (volgens uw smaak) aan toe. (Langer laten sudderen als u een lichtgebonden soep wenst).
Laten afkoelen en opdienen in kleine glaasjes versierd met een muntblaadje.
Recepten
Ontbijt

Voorgerechten

- Apero-tosti met geitenkaas en pompoenpuree
- Broodje met rosbief, mango en radijsjes
- Champignon-lookbroodjes
- Garnaalsalade
- Gazpacho van courgettes met munt
- Komkommer schuitje met verse kaas
- Salade met kalkoen, paprika en sojascheut
- Scampiverrine met koriander
- Tartaar van zalm
- Tomaten smoothie
- Wortelen op z’n Oosters
- Zomerse quinoa
Hoofdgerechten

- Aardappelfrittata
- Gevulde paprika’s met quorn en komkommer salade (2 pers.)
- Kabeljauw in parmaham met gnocchi en groenten (2 pers.)
- Kipfilet, opgevuld met spinazie, kruiden en tomaat
- Linzensalade met feta
- Makkelijke Oosterse maaltijdsoep
- Pizza van de Landes met verse geitenkaas
- Snelle paëlla
- Tropische salade met zoete kip
- Varkenshaasje met linzen
- Visparmentier
- Zalm met aardappelen in de schil en broccolicrème (2 pers.)
- Pittige pompoensoep met kokosmelk