Praktisch:

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Duur: gemiddeld
Kooktijd: 0 min.

Ingrediënten voor 2 personen
200 g kabeljauwfilet, 1 eetlepel rode pesto, 2 blaadjes salie, 2 schijfjes parmaham, 150 g kookklare gnocchi, 1 eetlepel olijfolie, 300 g Italiaanse groenten, peper en zout

Recept
Smeer de kabeljauwfilet in met rode pesto, voeg peper en zout toe. Leg er een blaadje salie op en rol een plak parmaham rond de kabeljauwfilet. Plaats de roulades op een bakplaat met bakpapier en laat het geheel gedurende ongeveer 12 minuten in een op 200° voorverwarmde oven bakken. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Fruit de Italiaanse groenten gedurende 5 minuten in olijfolie. Schik de kabeljauwroulades op een bord en serveer met de groenten en de gnocchi.

Gemiddelde voedingswaarde van dit gerecht/portie:
Energiewaarde: 330 kcal
Eiwitten: 25 g
Vetten: 10 g
Koolhydraten: 34 g

×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.