
Ingrediënten
1 sinaasappel, gepeld en de parten in stukjes 1 kiwi, geschild en in stukjes
Recept:
Schep de sinaasappel en kiwi door elkaar en schep de helft van het fruit in een glas. Verdeel hierover de helft van de kwark/platte kaas, de muesli, de rest van de kwark/platte kaas en de rest van het fruit.
Gemiddelde voedingswaarde van dit gerecht/portie:
255 kcal, 18 g eiwit, 2 g verzadigd vet, 1 g onverzadigd vet, 38 g koolhydraten
Recepten
Ontbijt

Voorgerechten

- Apero-tosti met geitenkaas en pompoenpuree
- Broodje met rosbief, mango en radijsjes
- Champignon-lookbroodjes
- Garnaalsalade
- Gazpacho van courgettes met munt
- Komkommer schuitje met verse kaas
- Salade met kalkoen, paprika en sojascheut
- Scampiverrine met koriander
- Tartaar van zalm
- Tomaten smoothie
- Wortelen op z’n Oosters
- Zomerse quinoa
Hoofdgerechten

- Aardappelfrittata
- Gevulde paprika’s met quorn en komkommer salade (2 pers.)
- Kabeljauw in parmaham met gnocchi en groenten (2 pers.)
- Kipfilet, opgevuld met spinazie, kruiden en tomaat
- Linzensalade met feta
- Makkelijke Oosterse maaltijdsoep
- Pizza van de Landes met verse geitenkaas
- Snelle paëlla
- Tropische salade met zoete kip
- Varkenshaasje met linzen
- Visparmentier
- Zalm met aardappelen in de schil en broccolicrème (2 pers.)
- Pittige pompoensoep met kokosmelk