
Ingrediënten
1 grapefruit/pompelmoes, gehalveerd
1 peer
Recept:
Schil de grapefruit/pompelmoes dik en snijd het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Schil de peer, snijd hem in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd in dunne parten. Klop de ricotta met de yoghurt en honing los. Schep dit in een schaaltje en verdeel de grapefruit/pompelmoes en peer erover.
Gemiddelde voedingswaarde van dit gerecht/portie:
300 kcal, 16 g eiwit, 7 g verzadigd vet, 3 g onverzadigd vet, 37 g koolhydraten 18 g koolhydraten 50 g ricotta 100 ml magere yoghurt 1 el honing
Recepten
Ontbijt

Voorgerechten

- Apero-tosti met geitenkaas en pompoenpuree
- Broodje met rosbief, mango en radijsjes
- Champignon-lookbroodjes
- Garnaalsalade
- Gazpacho van courgettes met munt
- Komkommer schuitje met verse kaas
- Salade met kalkoen, paprika en sojascheut
- Scampiverrine met koriander
- Tartaar van zalm
- Tomaten smoothie
- Wortelen op z’n Oosters
- Zomerse quinoa
Hoofdgerechten

- Aardappelfrittata
- Gevulde paprika’s met quorn en komkommer salade (2 pers.)
- Kabeljauw in parmaham met gnocchi en groenten (2 pers.)
- Kipfilet, opgevuld met spinazie, kruiden en tomaat
- Linzensalade met feta
- Makkelijke Oosterse maaltijdsoep
- Pizza van de Landes met verse geitenkaas
- Snelle paëlla
- Tropische salade met zoete kip
- Varkenshaasje met linzen
- Visparmentier
- Zalm met aardappelen in de schil en broccolicrème (2 pers.)
- Pittige pompoensoep met kokosmelk