Ingrediënten

1 appel
2 tl boter
1 tl vanillesuiker
snufje kaneelpoeder
1 ei
50ml melk
1 sneetje brood

Recept:
Schil de appel, snijd in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de parten in dunne schijfjes. Smelt de helft van de boter in een pan en stoof de appelschijfjes op een matige warmtebron in 5 minuten zacht. Bestrooi ze met de vanillesuiker en kaneelpoeder. Klop het ei los met de melk en haal het sneetje brood door het eimengsel. Smelt de rest van de boter en bak het brood aan beide kanten in 4-5 minuten bruin. Besmeer ze met de roomkaas en verdeel de appel erover.

Gemiddelde voedingswaarde van dit gerecht/portie:
330 kcal, 15 g eiwit, 5 g verzadigd vet, 7 g onverzadigd vet, 40 g koolhydraten

×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.