Waarom voor Gerlinéa kiezen?

Onze filosofie: elke vrouw helpen in de zoektocht naar een evenwichtige levensstijl door middel van actieve voeding, voeding die zorg draagt voor haar lijn.

Dit is de reden waarom we gezonde, evenwichtige, smaakvolle producten ontwikkelen, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Onze producten passen perfect bij de levensstijl van de hedendaagse vrouwen, ze zijn makkelijk mee te nemen in een tas en kunnen overal gegeten worden. Handig toch!

Schrijf je in en ontvang 10% korting !

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, acties en exclusieve aanbiedingen.

Vrouw met een pakket Gerlinéa-koekjes en een yogamatVrouw met een pakket Gerlinéa-koekjes en een yogamat

Een lekkere pauze die daarenboven goed is voor je lijn

Een tussendoortje is een belangrijk moment doorheen de dag. Het maakt het zowel mogelijk om de kleine honger rond vier uur te stillen en vermijdt dat je 's avonds te veel eet.
Het ideale tussendoortje? Een uitgebalanceerde snack die niet hoger is dan 9% tot 10% van de DRI (Dagelijkse Referentie Inname). Een idee voor een evenwichtig tussendoortje: een heerlijke Gerlinéa rijstwafel met melkchocolade en hazelnoot. Lekker!

Verwen jezelf met onze tussendoortjes.

 Vrouw eet een reep gevuld met Gerlinéa Vrouw eet een reep gevuld met Gerlinéa

Gewicht verliezen of behouden 

Maaltijdvervangers zijn een evenwichtig alternatief voor mensen die weinig tijd hebben om te eten.

Ze zijn gereguleerd en hun samenstelling voldoet aan zeer strikte criteria die zijn ontwikkeld door wetenschappers op Europees niveau (EU-verordening 2016/1413). Hun doeltreffendheid op het gebied van gewichtsverlies en gewichtsbehoud is erkend door de EFSA (European Food Safety Authority).

Ontdek onze maaltijdvervangers

 Vrouw die op haar laptop werkt terwijl ze een Gerlinéa-koekje eet Vrouw die op haar laptop werkt terwijl ze een Gerlinéa-koekje eet

Geef toe aan je verlangens

De recepten voor onze koekjes en snackrepen zijn speciaal ontwikkeld boordevol voedingsstoffen. Ze bevatten eiwitten en vezels en weinig suiker (vergeleken met de gemiddelde koek op de markt). Kiezen voor een Gerlinéa-snack is kiezen voor een heerlijke en evenwichtige pauze.

Ontdek onze evenwichtige tussendoortjes

 Vrouw eet een Gerlinéa-reep op de terugweg van de markt Vrouw eet een Gerlinéa-reep op de terugweg van de markt

Heerlijk en evenwichtig

Voor evenwichtige pleziermomenten, volgen hier enkele receptideeën:

  • Een Gerlinéa chocoladepudding, ideale maaltijdvervanger, met lekkere aardbeien bestrooid met geroosterde sesamzaadjes: heerlijk!
  • Een romige Gerlinée vanille pudding verfraaid met een paar knapperige amandelschilfers en havermout. Voeg daar frambozen aan toe voor een fruitige smaak en je hebt een evenwichtige en heerlijke maaltijd!

Al onze receptideeën

Word lid van de community!

Secure payment