Gerlinéa's tips en advies

Bent u nieuwsgierig en op zoek naar betrouwbare informatie over onderwerpen als: afvallen, gezonde voeding en sporten? Onze deskundigen geven u advies en informatie over het bereiken van een gezonde levensstijl.

Druk? Geen tijd om te koken? Vind je balans met maaltijdvervangers.

In onze snelle wereld lijkt het alsof tijd altijd tekortschiet. Werk, familie, sociale verplichtingen en talloze taken eisen voortdurend onze aandacht op. In deze hectiek kan het behouden van een gezond gewicht en evenwichtige levensstijl een uitdaging zijn. Geen stress! Gerlinéa begrijpt jouw drukke levensstijl en biedt de perfecte oplossing: maaltijdvervangers. Ontdek hoe ze je helpen om verantwoord met je gewicht bezig te zijn, zelfs als het druk, druk, druk is ...

Read more

#GutGoals, waarom gezonde darmen zo belangrijk zijn

Ben je bezig met gezondheid, fitness, (mental) wellness of zelfs skincare? Dan heb je vast al gehoord van ‘gut health’ of darmgezondheid. Gezondheidsgoeroes slaan je ermee om de oren en niet onterecht. Steeds meer experten, maar ook mensen zoals jij en ik beseffen hoe belangrijk onze darmen zijn voor onze algehele gezondheid en ons welzijn. Zeker als je je beter in je vel wil voelen – mentaal of fysiek.

Dus laten we een duik nemen in de wondere wereld van de darmflora, verkennen waarom een gezond darmstelsel zo belangrijk is en enkele tips delen voor een healthy gut. #GutGoals!

Read more

Secure payment