Snelle lunch tijdens je drukke dag? Neem een maaltijdreep

Snelle lunch tijdens je drukke dag? Neem een maaltijdreep

25/02/2021

Er zijn zo van die dagen waarop je van de ene naar de andere afspraak holt en er nauwelijks nog tijd overblijft om gezond en liefst ook snel te lunchen. Wat offer je in dat geval op: een van je afspraken of die gezonde lunch? Geen van beide, natuurlijk. Want ik heb goed nieuws: er zijn makkelijke en snelle oplossingen voor een ideale lunch-on-the-go. Benieuwd? Hier komen ze!

Snelle lunch met maaltijdreep

Heb jij ook zo van die dagen waarop je van afspraak naar afspraak holt en de tijd voor een deugddoende pauze ontbreekt? In plaats van de lunch over te slaan of je toevlucht te nemen tot ongezonde fastfood , zorg je vanaf nu altijd voor een back-up. Een maaltijdreep is de oplossing: hij past makkelijk in je handtas en bevat niet meer dan 237 calorieën. Kies je favoriete smaak uit de vier Gerlinéa-maaltijdrepen: Lunch bar – Chocolade & Kokos smaak, Lunch bar – Chocolade smaak, Lunch bar – Graanrepen met stukjes chocolade, of Lunch bar – Karamel smaak. Makkelijk en lekker!

Snelle lunch zelf bereiden

Een goede planning is essentieel voor wie gezond en snel wil lunchen. Dat geldt trouwens ook voor tussendoortjes. Zorg er dus voor dat je altijd gezonde alternatieven bij je hebt om de grote honger onderweg te stillen. Enkele voorbeelden:

  • Hele stukken fruit, of nog beter: zelfgemaakte fruitsla
  • Rauwe wortelen of bloemkoolroosjes, eventueel met een mager dipsausje in een apart potje erbij (tzatziki met verse kruiden, platte kaas, …)
  • Enkele crackers
  • Kerstomaatjes, basilicum en enkele bolletjes mozzarella of blokjes feta

Met deze gezonde alternatieven in je handtas, wordt het alvast een pak makkelijker om aan de verleiding van snoepautomaten en calorierijke snacks te weerstaan.

Snel en gezond lunchen met een maaltijddrankje

Voor die dagen waarop het écht snel moet gaan, zijn er, als afwisseling op de repen, ook de Gerlinéa-drinks. Ontdek deze handige maaltijdvervangers in verschillende smaken: banaan, chocolade, vanille en koffie. Auto aan de kant zetten, even genieten van een heerlijke drankje en voilà: je kunt er weer tegenaan!

Secure payment