Blog

Bent u nieuwsgierig en op zoek naar betrouwbare informatie over onderwerpen als: afvallen, gezonde voeding en sporten? Onze deskundigen geven u advies en informatie over het bereiken van een gezonde levensstijl.

Afvallen en op gewicht blijven zonder te sporten: is het mogelijk?

We hebben allemaal wel eens gehoord dat regelmatig sporten essentieel is om gewicht te verliezen of op gewicht te blijven. Maar wat als je niet van sporten houdt of om een of andere reden niet in staat bent om te sporten? Is het dan nog steeds mogelijk om jouw gewichtsdoelen te bereiken? In deze blog gaan we dieper in op de vraag of je kunt afvallen of op gewicht kunt blijven zonder te sporten. 

Read more

Verjong je levensstijl met gezonde gewoonten

Hey daar! Welkom bij een nieuwe blogpost waarin we je laten zien hoe je je levensstijl kunt verjongen met gezonde gewoonten. We weten allemaal dat een gezonde levensstijl belangrijk is voor ons welzijn en geluk, maar het kan soms overweldigend zijn om te weten waar te beginnen. Maak je echter geen zorgen, want ik ga je stap voor stap begeleiden naar een sprankelend en energiek leven!

Read more

Een gebalanceerde levensstijl: de sleutel tot een gezond en gelukkig leven

In de hectische wereld waarin we leven, is het gemakkelijk om ons te laten meeslepen door de dagelijkse drukte en stress. We besteden veel tijd aan ons werk, onze familie en andere verplichtingen, maar vaak vergeten we onszelf daarbij. Het belang van een gebalanceerde levensstijl kan niet genoeg benadrukt worden. Het combineren van gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en zelfzorg is essentieel voor het behouden van een goede gezondheid en het creëren van geluk in ons leven.

Read more

Het verband tussen gewichtsverlies en mentale gezondheid

Het verliezen van gewicht heeft niet alleen fysieke voordelen, maar kan ook aanzienlijke voordelen hebben voor onze mentale gezondheid. Hoewel we vaak letten op de fysieke veranderingen die gepaard gaan met gewichtsverlies, zoals het verminderen van lichaamsvet en het verbeteren van ons uiterlijk, worden de positieve effecten op onze mentale gezondheid vaak over het hoofd gezien.

Read more

Druk? Geen tijd om te koken? Vind je balans met maaltijdvervangers.

In onze snelle wereld lijkt het alsof tijd altijd tekortschiet. Werk, familie, sociale verplichtingen en talloze taken eisen voortdurend onze aandacht op. In deze hectiek kan het behouden van een gezond gewicht en evenwichtige levensstijl een uitdaging zijn. Geen stress! Gerlinéa begrijpt jouw drukke levensstijl en biedt de perfecte oplossing: maaltijdvervangers. Ontdek hoe ze je helpen om verantwoord met je gewicht bezig te zijn, zelfs als het druk, druk, druk is ...

Read more

#GutGoals, waarom gezonde darmen zo belangrijk zijn

Ben je bezig met gezondheid, fitness, (mental) wellness of zelfs skincare? Dan heb je vast al gehoord van ‘gut health’ of darmgezondheid. Gezondheidsgoeroes slaan je ermee om de oren en niet onterecht. Steeds meer experten, maar ook mensen zoals jij en ik beseffen hoe belangrijk onze darmen zijn voor onze algehele gezondheid en ons welzijn. Zeker als je je beter in je vel wil voelen – mentaal of fysiek.

Dus laten we een duik nemen in de wondere wereld van de darmflora, verkennen waarom een gezond darmstelsel zo belangrijk is en enkele tips delen voor een healthy gut. #GutGoals!

Read more

Kurkuma: geef je gezondheid een natuurlijke boost

Kurkuma

Woohoo! Je hebt het misschien al gespot in de winkel: we hebben onze nieuwe maaltijdsoepen gelanceerd. Je hebt keuze uit twee heerlijke smaken: pompoensoep met linzen & quinoa en kikkererwtensoep met superfood ingrediënt kurkuma, niet zonder reden ook ‘wonderwortel’ genoemd. Deze geeloranje specerij behoort tot de gemberfamilie en heeft enorm veel gezondheidsvoordelen. Benieuwd? Lees zeker verder.

Read more

Een maaltijd vervangen met een afslankshake of -reep, is dat wel gezond?

Een maaltijd vervangen met een afslankshake of -reep, is dat wel gezond?

Je wil afvallen en kreeg het advies om maaltijdvervangers te proberen. Je weet wel, caloriearme shakes, repen, pudding of drinks waarmee je één of twee maaltijden per dag vervangt. “Klinkt goed,” denk je, “geen moeilijke recepten en weg boodschappenstress! Maar is dat wel gezond?” We begrijpen dat je met vraagtekens zit. Tijd om de meest gestelde gezondheidsvragen voor jou te beantwoorden.

Read more

Secure payment