Onze waarden

Geen improvisatie of modeverschijnselen bij GERLINÉA. We vermijden wonderoplossingen, geprivatiseerde methoden en afslankrevoluties die vaak verantwoordelijk zijn voor jojo-effecten! Onze expertise is bovenal gebaseerd op onze ervaring. We innoveren met enthousiasme en zorg, met respect voor de voedingsbehoeften en het ritme van het leven van vrouwen.

Empathie

We luisteren naar alle vrouwen die zich goed in hun vel willen voelen, ongeacht het ideaalbeeld dat door de samenleving wordt opgelegd.

Door onszelf in hun schoenen te plaatsen, begrijpen we hun verwachtingen en de dagelijkse uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Hierdoor kunnen we hen producten aanbieden die het beste aan hun behoeften voldoen: gezond, smaakvol en makkelijk overal mee te nemen!

Expertise

Onze missie is om de beste afslankproducten aan te bieden. Dit is de reden waarom onze expertise drieledig is:


- Een team van experts: ingenieurs, nutritionele artsen en diëtisten die wemelen van de ideeën en gepassioneerd werken aan de beste recepten, zowel qua smaak als qua nutritionele samenstelling. Het bewijs: gemiddeld worden aan elk nieuw product 1.500 werkuren gespendeerd en 20 proefsessies.


- Een unieke know-how die de strikte naleving van de wetgeving mogelijk maakt. Maaltijdvervangers garanderen een beperkte calorie-inname, maar mits alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor het lichaam. Hun doeltreffendheid wordt zelfs erkend door de EFSA (European Food & Safety Authority) voor gewichtsverlies of gewichtsbehoud.


- Productie vindt plaats in Frankrijk waar onze know-how kan worden omgezet in de ontwikkeling van smaakvolle maaltijdvervangers.

 

Bij Gerlinéa streven we ernaar om de best mogelijke recepten te ontwikkelen. Ons doel: smaak en voedingsbalans combineren. Dit is de reden waarom we onze recepten voortdurend optimaliseren waar mogelijk.

Innovatie

Onderzoek naar het afslankproces en het functioneren van het lichaam is voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig worden nieuwe gegevens, nieuwe ingrediënten, nieuwe methodes om af te vallen ontdekt. We volgen elk van deze ontdekkingen en integreren ze in ons onderzoeks- en ontwikkelingswerk ten behoeve van alle vrouwen.

Hedonisme

We zijn toegewijd aan het creëren van smaakvolle producten, een bron van plezier, waardoor elke vrouw kan toegeven aan haar verlangens. We streven een ideaal na: smaakvolle en gezonde producten tegelijkertijd. Dankzij onze expertise wordt onze droom werkelijkheid.

Blijf in contact!

Schrijf je in voor onze nieuws om niets te missen van onze tips en adviezen! Een goede manier geïnspireerd te blijven en het contact te behouden!

Secure payment