Panna cotta met rood fruit

Panna cotta met rood fruit

9/03/2021

Ingrediënten

  • 3 dosettes Crème saveur Vanille Crème vanille
  • 200 ml de lait écrémé
  • 50 gr de fruit du dragon
  • 1 grenade
  • 1/2 zeste de combava
  • 4 pincées de piment d'espelette
  • 20 gr de copeaux de noix de coco

Bereidingswijze

  1. Week het gelatineblaadje 10 minuten in koud water.
  2. Meng de room, yoghurt en honing. Snijd vervolgens de halve vanillestok overlangs door, schraap de zaadjes er uit en roer ze onder het mengsel.
  3. Los de gelatine op in een beetje lauw water Roer de gelatine onder het mengsel en blijf roeren tot je een gladde en egale massa hebt. Schenk de panna cotta in dessertglaasjes en laat deze minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
  4. Was het fruit en snijd de aardbeien in blokjes. Hak de munt fijn en meng de vruchten met de munt.
  5. Schik het fruit op de opgesteven panna cotta.
Panna cotta met rood fruitPanna cotta met rood fruit

Secure payment